Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Шостці13-річну дівчину госпіталізували з сильним алкогольним отруєнням

Подія сталася у Шостці. Майже непритомну дівчину-підлітка у центрі міста побачив випадковий перехожий. Чоловік негайно викликав поліцейських та медиків, які доставили неповнолітню до лікарні з діагнозом «гостра алкогольна інтоксикація». Правоохоронці з’ясовують причини та обставини цієї події.

Як встановили поліцейські, дівчині 13 років, вона місцева, з цілком порядної родини. За словами подружки-однолітки, з якою дівчина вживала спиртне, причиною такого вчинку став конфлікт з хлопцем.

Наразі пацієнтку вже перевели з відділення інтенсивної терапії до звичайної палати. З батьками обох дівчат поліцейські проводять профілактичні бесіди щодо наслідків таких вчинків їх дітей. Пізніше на них будуть складені адміністративні протоколи за ознаками ч. 3 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей». Санкція статті передбачає штраф.

Крім того, правоохоронці звертаються до громадян з проханням контролювати поведінку та вчинки своїх дітей, особливо коли вони не зайняті учбовим процесом, цікавитись їх друзями та дозвіллям поза колом родини.

4 листопада
3 листопада