Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У СК «Ярославна» відзначили «АМК РЕМ-БУД» за якісний ремонт дороги Скуносове-Корольки

Голова сільськогосподарського споживчого кооперативу «Ярославна», що у Путивльському районі, Тетяна Почепцова подякувала «АМК РЕМ-БУД» за відремонтовану дорогу та назвала компанію надійним виконавцем важливих соціальних проєктів.

Працівники «АМК РЕМ-БУД» щодня роблять свій внесок у відновлення дорожньої інфраструктури Сумщини, намагаються виконувати поставлені задачі на найвищому рівні. Як результат – маємо низку позитивних відгуків про високу якість проведених робіт із ремонту доріг з багатьох куточків Сумщини.

Так, цього разу слова вдячності на адресу ремонтно-будівельної компанії надійшли від сільськогосподарського кооперативу «Ярославна», який на умовах співфінансування долучився до ремонту важливої дороги Скуносове – Корольки, яка вестиме до майбутнього сучасного молочно-переробного виробництва та міні-ферм.

«ТОВ «АМК РЕМ-БУД», яке у рамках проєкту оновлювало частину автошляху, виконало все професійно та у визначені терміни. Завдяки якісній роботі працівників компанії місцеві жителі отримали оновлену дорогу, яка серед іншого відіграє важливе соціальне значення. Автошлях вестиме до майбутнього молочно-переробного виробництва, яке планує відкрити наш кооператив, нових міні-молочних ферм, а також слугуватиме для розвитку туризму у Путивльській громаді», – йдеться у відгуці за підписом голови кооперативу Тетяни Почепцовой.

Вона висловила сподівання на продовження співпраці з «АМК РЕМ-БУД» та назвала компанію надійним партнером і виконавцем важливих соціальних проектів.

Нагадаємо, що раніше роботу «АМК РЕМ-БУД» також відзначав й засновник СК «Ярославна», депутат обласної ради Валерій Волков. Саме він став ініціатором відновлення дороги Скуносове – Корольки, у тому числі й щодо виділення коштів на реалізацію цього важливого інфраструктурного проєкту.

4 листопада
3 листопада