Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У “Слузі народу” відзначили роботу нардепа Максима Гузенка з оновлення медзакладів округу

На прохання голів Вільшанської та Недригайлівської громад народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») спрямував частину коштів, виділених на соціально-економічний розвиток територій, на закупівлю стоматологічного обладнання для Вільшанської та Тернівської амбулаторії. Вартість кожного комплекту – 200 тис. грн. Про це йдеться на сторінці Слуга Народу Сумщина у Фейсбуці.

“Стоматологічна допомога має бути доступною!

Амбулаторії двох громад в Роменському районі тепер мають сучасне стоматологічне обладнання. Обладнанням, якому було більше 50 років, користуватися ним було навіть страшно, говорять лікарі. Тож за стоматологічною допомогою люди їздили до найближчих великих міст. Це, щонайменше 30 км.

На прохання голів Вільшанської та Недригайлівської громад, зверненням депутатів обласної ради від “Слуги Народу” Віри Лаврик та Сергія Федини їх колега, народний депутат України Максим Гузенко спрямував частину коштів, виділених на соціально-економічний розвиток територій на закупівлю стоматологічного обладнання для Вільшанської та Тернівської амбулаторії. Вартість кожного комплекту 200 тис.грн.

Сьогодні воно вже працює, лікарі щоденно приймають до 15 пацієнтів.

“Приємно співпрацювати, коли на місцях є чітке розуміння потреб і голови громад не чекають склавши руки, а докладають максимум зусиль, аби зробити медичні послуги для людей якісними”,- говорить народний депутат України від “Слуги Народу” Максим Гузенко.

Додамо, що голова Вільшанської громади, не тільки знайшов кошти, на облаштування стоматкабінету, а до 8 Березня планує завершити ремонтні роботи у всій амбулаторії”, – пишуть на сторінці політсили.

4 листопада
3 листопада