Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

У СНАУ шукають найгарнішу студентку

Учора в Сумському НАУ стартував онлайн-конкурс краси та розуму “Міс СНАУ 2020”. 8 учасниць із різних факультетів університету змагаються за титул переможниці.

Змагання проходитимуть у три етапи. З 26 травня у соцмережі Instagram стартував конкурс “Міс Інтернет-улюблениця”. Уже завтра, 28 травня, у соцмережі Facebook розпочнеться другий етап конкурсу “Міс суперобраз”, де учасниці змагання продемонструють сукні з підручних матеріалів на тематику своєї спеціальності.

З 2 червня у телеграм-каналі ВУЗу пройде третій етап конкурсу “Міс талант”. Дівчата дивуватимуть глядача своїми вміннями та захопленнями.

Разом з цим, одна з учасниць конкурсу отримає сертифікат на професійну фотосесію. Місцеві фотографи Юрій Лаврік та Анатолій Рабізо оберуть переможницю у номінації “Міс фото”.

Ім’я “Міс СНАУ” стане відомим 10 червня. Переможниця представить університет на конкурсі “СтудМіс Сумщини 2020”. Також володарка титулу “Міс СНАУ” стане обличчям рекламної компанії університету. Усі учасниці конкурсу отримають подарунки від спонсорів конкурсу та призи за перемогу у номінаціях.

Під час голосування, окрім глядацьких голосів, враховуватимуться відповідальність учасниць до участі у конкурсі та середній бал.

Debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада