Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У ССК «Ярославна» інвестували у потужний автопарк зерновозів

Сільськогосподарський кооператив «Ярославна», заснований Валерієм Волковим, придбав власний автопарк зерновозів, що стало важливою інвестицію у подальший розвиток та дало можливість продовжити фінансово підтримувати Путивльську громаду. Тепер у  розпорядженні компанії є  14 великогабаритних вантажівок та 16 причепів, що вирішують питання транспортування та продажу зерна на зовнішньому ринку.

«Компанія “Ярославна” у своїй діяльності завжди прагнула не зупинятися на досягнутому, рухатися вперед, розвиватися. Така політика організації давала можливість як створювати нові виробничі потужності, робочі місця, так і підтримувати місцеву Путивльську громаду.

У 2022 році після початку повномасштабної війни у багатьох агровиробників і, в тому числі, й ССК “Ярославна” були порушені логістичні та торгові зв’язки. Був вибір – або лишити все як є і вже скоро збанкрутувати, кинувши людей без роботи, а Путивльщину без фінансової підтримки, або шукати можливість продовжити діяльність, нових партнерів, нові ринки збуту.

Ми обрали останній шлях і вже маємо результат.

Сільськогосподарський кооператив “Ярославна” знаходить кредитні ресурси і спрямовує їх для закупівлі власного автопарку зерновозів. В рамках цієї ініціативи нами було придбано 14 фур марки DAF та 16 алюмінієвих 55+-кубових причепів.

Таким чином, з одного боку ми уникнули продажу зерна на внутрішньому ринку, чим допомогли вітчизняним колегам-аграріям не обвалювати ціни на їх продукцію за спекулятивними розцінками, а з іншого – змогли зберегти повноцінну роботу нашої компанії, зберегли колектив, підтримали в скрутну хвилину нашу Путивльську ОТГ своїми податками, які як і попереднього 2021 року були найбільшими в нашій громаді.

На цьому зупинятися не збираємося, продовжуємо працювати!» – йдеться у повідомленні ССК «Ярославна» у Фейсбуці.

Засновник компанії Валерій Волков зазначає, що попри війну «Ярославні» вдається утримувати високі показники і навіть розширювати географію збуту виробництва.

«Для мене важливо, що попри військові дії ми зуміли вижити, що наш сільськогосподарський кооператив продовжує активно підтримувати рідну Путивльську громаду. Ми зберегли колектив, забезпечили людей роботою та сумлінно сплачуємо податки, що йдуть на соціально-економічний розвиток Путивльщини», – прокоментував Валерій Волков.

Нагадаємо, за підсумками 2022 року ССК «Ярославна» є найбільшим платником податків у Путивльській громаді. Це результат політики соціальної відповідального бізнесу, якого дотримується підприємство, незважаючи на виклики воєнного часу.

4 листопада
3 листопада