Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Сумах 13 вогнеборців гасили пожежу на Привокзальній

28 жовтня о 20:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу неексплуатуємої будівлі на вулиці Привокзальній обласного центру. Телефонувала випадкова перехожа, яка побачила охоплену вогнем покрівлю. На гасіння направили черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини та відділення чергового караулу 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що полум’я поширилося на значну площу покрівлі триповерхової будівлі, яка вже тривалий час неексплуатується. Ускладнювало ситуацію те, що горіння відбувалося на значній висоті, а поривами вітру вогонь швидко поширювався.

На місце пожежі додатково залучили відділення чергового караулу 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. Приборкання загоряння потребувало значної кількості води, тому автоцистерни направляли для дозаправки від пожежного гідранту, який знаходився в 1 км від осередку горіння.

О 21:54 рятувальникам вдалося локалізувати загоряння на площі близько 150 кв. м та запобігти його подальшому поширенню на всю будівлю і відвернути небезпеку від розташованої поруч іншої неексплуатуємої будівлі. Щоб повністю приборкати пожежу довелося розбирати обгорілі конструкції для виявлення прихованих осередків горіння. О 00:53, використавши майже 39 т води, пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 13 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

4 листопада
3 листопада