Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Сумах автівка з водієм ледь не опинилася у водоймі

13 червня о 21:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги на вул. Водників (у районі Баранівки) обласного центру. За попередніми даними, ВАЗ-2101 міг скотитися зі схилу в ставок.

На місце виклику прибули відділення групи спеціальної пожежної техніки на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі середнього класу та працівники оперативно-координаційного центру обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як було встановлено, задньою частиною авто перебувало на схилі, а всередині знаходився водій, який постійно тримав ногу на педалі гальм. Також праве переднє колесо підпирала цегла, яку підставив товариш водія, який знаходився зовні.

Рятувальники встановили противідкатні підпори під колеса легковика і за допомогою лебідки спецавтомобіля на базі Volkswagen Crafter витягнули легковик на безпечне місце.

Усього до операції було залучено 6 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

4 листопада
3 листопада