Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У Сумах через перекриття перехрестя пр-ту М. Лушпи та вул. Харківська громадський транспорт курсуватиме зміненим маршрутом

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО зібрав нараду з представниками структурних підрозділів та комунальних підприємств з питання зміни маршрутів руху громадського транспорту у зв’язку з ремонтом дороги по вул. Харківська, а саме перекриття перехрестя пр-ту М. Лушпи та вул. Харківська.

Очільник Сум вислухав пропозиції присутніх з даного питання та доручив на один день, під час перекриття перехрестя на час проведення там ремонтних дорожніх робіт, організувати рух громадського транспорту по іншому маршруту.

Питання, в терміновому порядку, опрацьовують спеціалісти відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг. Попередньо, було вирішено організувати рух комунального громадського транспорту в об’їзд перехрестя, по вул. Лінійна та пл. Пришибська.

Оскільки в період перекриття даного перехрестя тролейбуси курсуватимуть в обмеженому режимі, обговорювали також питання організації підвезення працівників ПАТ «Сумихімпром».

Зауважимо, відсьогодні для руху транспорту відкрито дорогу на мосту, – від фонтану «Садко» до заїзду на парковку ТРЦ «Мануфактура» та заїзд до буд. Харківська, 1, (по лівомому боку вул. Харківська, виїзду з міста, перша «кишеня» також працюватиме для руху автівок).

«Ремонт дорожнього полотна на одній з центральних вулиць міста проходить якісно, з дотриманням новітніх стандартів укладання асфальтобетону та технологічних вимог. Я особисто щоденно контролюю виконання робіт. Наразі, головне питання – організація руху транспорту в період перекриття перехрестя пр-ту. М. Лушпи та вул. Харківська. Наперед приношу вибачення містянам за тимчасові незручності, але якість виконання робіт цього вимагає», – зауважив міський очільник.

Тимчасові зміни маршрутів, у зв’язку з перекриттям перехрестя пр-ту М. Лушпи та вул. Харківська, найближчим часом будуть оприлюднені на Інформаційному порталі Сумської міської ради.

4 листопада
3 листопада