Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Сумах чоловік продавав наркотики прямо з вікна квартири

Сьогодні співробітники Сумського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, за силової підтримки спецпідрозділу КОРД припинили діяльність чоловіка, який займався збутом наркотичних речовин.

У ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання 35-річного сумчанина правоохоронці виявили та вилучили 9 поліетиленових зіп-пакетів з речовиною рослинного походження, 2 зіп-пакети з порошкоподібною наркотичною речовиною, 4 скляні ємності та пластикову трубку, зовні схожі на пристрої для вживання наркотичних засобів з нашаруванням наркотичної речовини, ваги, мобільний телефон, грошові кошти у сумі 100 гривень.

Як встановили працівники поліції, чоловік реалізовував наркотичні речовини прямо у себе вдома. Користуючись тим, що живе на першому поверсі будинку – передавав заборонені речовини своїм «клієнтам» через кватирку у вікні.

Поліцейські вже задокументувати два факти збуту ним наркотичних засобів.
Зловмисник уже неодноразово судимий за вчинення аналогічних та інших злочинів.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Все вилучене правоохоронці направили на експертизу.

4 листопада
3 листопада