Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

У Сумах дорожню розмітку малюють пластиком

Про це у Фейсбуці повідомив директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера.

«Упевнений абсолютно, що з поточного року, всі нові, капітально відремонтовані дороги, будуть розмічені тільки «пластиком», а інші, хоч і фарбою, але як мінімум білоруською.

П. С. Тільки прошу одне, не кажіть мені, що в Україні є краща фарба! Повірте мені, наше підприємство перепробувало всіх виробників України, і результат ви самі бачили. Головний критерій у білоруської фарби, це цінова політика! Ціна на диво не вище, ніж у наших вітчизняних виробників! Але а найголовніше — якість!», — написав Вегера.

Друзья! Наконец то дошла очередь пластиковой разметки и до моего любимого родного города Сумы. Уверен абсолютно, что с текущего года, все новые, капитально отремонтированные дороги, будут размечены только "пластиком", а остальние, хоть и краской, но как минимум Белорусской.Только прошу одно, не говорите мне, что в Украине есть по лучше! Поверьте мне, наше предприятие перепробывало всех производителей Украины и результат ви сами видели. Главный критерий у белорусской краски, это ценовая политика! Цена на удивление не выше, чем у наших отечественных производителей! Но а самое главное – КАЧЕСТВО!

Опубліковано Александром Вегерою Четвер, 21 травня 2020 р.

4 листопада
3 листопада