19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

У Сумах майже всі водії маршруток вакциновані від коронавірусу

Сумські приватні перевізники з особливою відповідальністю віднеслися до свого внеску в боротьбу з поширення коронавірусу і активно підтримали кампанію вакцинації. Це дозволить зменшити показники захворюваності, захистити працівників та подбати про безпеку сумчан, що користуються громадським транспортом, а щодня це – тисячі містян.

Як повідомляють в асоціації перевізників, на сьогодні практично всі водії маршруток у Сумах вакциновані від COVID-19 та отримали відповідні сертифікати, що дозволяють їм працювати та без застережень контактувати з пасажирами.  Найбільшу кількість щеплень водіями було зроблено у вересні та жовтні 2021 року. Переважно були використані такі вакцини, як Pfizer, CoronaVac та AstraZeneca, що заслуговують найбільшу довіру в експертному середовищі. Водії розуміють, що вчасно зроблене щеплення дає можливість знизити ризик підхопити небезпечну хворобу, полегшити її перебіг та уникнути летальних випадків.

На відміну від багатьох державних структур та компаній, де працівників вмовляють щепитися, керманичі маршруток продемонстрували  зразкову організованість у питанні вакцинації, адже йдеться про найголовніше – здоров’я.

Нещепленими залишається порівняно невеликий відсоток водіїв, і це ті люди, які вже перехворіли на коронавірус та мають сформований імунітет, а також підтвердження від лікарів, що з перенесеним COVID-19 робити ін’єкцію не можна.

Перевізники міста Суми ведуть соціально відповідальний бізнес, і серйозне відношення до вакцинації підтверджує прагнення дбати не тільки про власну справу та колектив, а й про безпеку сумчан.

4 листопада
3 листопада