Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

У Сумах на Косівщині впав екскурсійний літак

Про ймовірну аварійну ситуацію, яка сталася з популярним серед містян екскурсійним літаком, стало відомо з Фейсбуку.

Все почалося з посту Андрія Пархоменка, який підняв проблему безпечності польотів на вищезгаданому літаку. Про те, як він щодня розсікає у небі над обласним центром, створюючи багато шуму.

А далі відкрилися невідомі широкому загалу деталі, що із застарілим літаком сталася надзвичайна ситуація. У коментарях під дописом Сергій Коренев повідомив, що літак вже падав.

«Цей літак не так давно упав в районі Косівщини. Щоб ніхто не говорив – власник  заплатив компенсацію і постраждалим, і свідкам. Потім цей «літальний» апарат тягнули на причепі і як раз цей момент не вдалося приховати від людей. Так, це доволі безпечний літак у тому плані, що після відмови двигуна вдалось його посадили і обійтись без жертв (пара синців не рахується, тим більше за них гарно заплатили). Але ж так щастити може не завжди», – написав він.


Цікаво, що соратники екснардепа Олега Медуниці (Такул, Крамченков, Чепік)  у коментарях активно захищали власника цього бізнесу, розказуючи наскільки він класний і що нікому не заважає. Такі аргументи наводять на висновок, що команда Медуниці має відношення до цього бізнесу, який є досить прибутковим.

Одна така «прогулянка» на літаку коштує більше 4 тис. грн., а вдень він катає по декілька десятків чоловік.

Додамо, що свого часу сумські депутати заборонили катання на моторних човнах по річці Псел, мотивуючи це безпекою сумчан. Чому ж вони не зроблять цього з екскурсійним літаком? Можливо мовчать, бо «зав’язані» на цьому бізнесі та не вживають ніяких заходів, щоб припинити польоти хоча б над містом, не піддаючи загрозі життя і здоров’я сумчан?..

4 листопада
3 листопада