Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Сумах навчають 1300 кочегарів та операторів котелень

Опалювальний сезон вже почався, і служба зайнятості щорічно заздалегідь активно включається в забезпечення успішного його проведення, готуючи кадри і підвищуючи кваліфікацію безробітних, які будуть працевлаштовані за професіями «машиніст (кочегар) котельні» та «оператор котельні» під замовлення роботодавців області.

Як підкреслив директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, навчання по дуальної формі з елементами дистанційного навчання на замовлення роботодавця здійснює Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Станом на 1 жовтня поточного року проходили професійне навчання 1329 осіб, з них 74 – за професіями оператор котельні та машиніст (кочегар) котельні, 1 255 – підвищували кваліфікацію на курсах цільового призначення за різними напрямками.

Теоретичні знання слухачі набувають в центрі професійно-технічної освіти, а виробниче навчання проходять на теплових підприємствах області. Після завершення навчання та іспитів випускники отримують свідоцтва держзразка, які дають право на роботу.

4 листопада
3 листопада