Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Сумах п’яний чоловік завдав ножових поранень молодій дівчині

Патрульні роти ТОР оперативно затримали громадян, які, ймовірно, завдали тілесних ушкоджень жінці

Подія сталася на вулиці Горького. Патрульні отримали повідомлення про завдання жінці ножового поранення в область шиї.

За лічені хвилини екіпажі патрульних прибули на місце події. Біля будинку інспектори побачили жінку з пораненням шиї, а поруч громадянина, який надавав їй домедичну допомогу. Патрульні негайно викликали бригаду медиків та разом із небайдужим сумчанином тримали жінку, контролюючи її стан. Разом із лікарями охоронці порядку швидко доставили 24-річну громадянку до медичного закладу для надання їй негайної кваліфікованої допомоги.

Доки один екіпаж допомагав медикам, патрульні взводу тактичної підтримки роти тактико-оперативного реагування (ТОР) з’ясували, з якого під’їзду вибігла жінка та прослідували туди. Знайти квартиру, де сталася подія, було нескладно. На східцях були плями, схожі на кров. Вони вели до квартири на другому поверсі. Двері до приміщення ніхто не відчиняв, хоча в самій квартирі було чутно голоси. За кілька хвилин двері відчинив чоловік, який вирішив подивитися, чи пішли охоронці порядку. ТОРівці його одразу затримали. У помешканні перебували ще двоє чоловіків та жінка. Вони також були затримані. В одного із чоловіків, а саме 28-річного мешканця Білопільського району, інспектори виявили на одязі плями бурого кольору, схожі на кров. Всі громадяни мали явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Що сталося між громадянами у квартирі та хто завдав жінці тілесних ушкоджень з’ясовувала слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції.

 

4 листопада
3 листопада