Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

У Сумах п’яний водій врізався у маршрутку та втік

Про автопригоду патрульним повідомив 58-річний водій маршрутного транспортного засобу. Він розповів вартовим порядку, що на вулиці Родини Линтварьових водій легковика BMW допустив зіткнення з його автомобілем, після чого швидко залишив місце події.

За кілька хвилин інспектори, отримавши прикмети «втікача», виявили та зупинили його на вулиці Троїцькій. Водієм виявився 43-річний сумчанин. З перших хвилин спілкування охоронці порядку зрозуміли, що керманич залишив місце автопригоди не просто так — він мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Та від проходження огляду чоловік категорично відмовився в присутності свідків. Також патрульні встановили, що сумчанин не мав ані посвідчення водія, ані свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Тож на чоловіка інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122–4 (Залишення місця скоєння ДТП), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) та ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керує з ознаками сп’яніння) КУпАП. Водія від керування транспортним засобом відсторонили.

4 листопада
3 листопада