Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Сумах пацієнти стаціонарів голосуватимуть у палатах

Хворі стаціонарів голосуватимуть в палатах. Про це розповіли в 5 лікарні, де розгорнуто 100 ліжок для лікування таких хворих.

Спецдільницю 5-ї лікарні розмістили у приміщенні поліклініки, але пацієнти сюди не прийдуть. Тут працюватимуть тільки члени виборчої комісії.

За словами заступниці головного лікаря Сумської лікарні №5 Наталії Пірятинської, члени комісії передягнуться у засоби індивідуального захисту і підійдуть до кожного пацієнта окремо, щоб він зміг проголосувати.

“Всі пацієнти, які у нас перебувають на стаціонарному лікуванні, були опитані, і хто з них виявив бажання, хто був у свідомості, хто мав при собі паспорт, всі вони були внесені до цього списку”, – каже Пірятинська.

Згідно зі списком, поданого до ТВК, в 5 лікарні голосуватиме 29 пацієнтів. Всього у стаціонарних відділеннях перебуває 127 хворих.

Інша спецдільниця розташована у пологовому будинку. 25 жовтня тут голосуватиме 21 людина. В закладі кажуть: вперше на робочому місці зможуть проголосувати працівники.

Всього голосуватиме сім пацієнток та 14 співробітників, а також дев’ять членів комісії, які працюватимуть у пологовому будинку.

Формування списків територіальною виборчою комісією завершився 23 жовтня. Ті пацієнти, які потраплять до лікарні 24 жовтня, у списки не увійдуть і втратять можливість проголосувати.

Всього у Сумах 25 вересня працюватиме 15 спецдільниць.

Джерело: suspilne.media

 

4 листопада
3 листопада