Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У Сумах підвищать тарифи на воду

У понеділок, 25 травня, у приміщенні актової зали КП «Міськводоканал» Сумської міської ради було проведено відкрите обговорення питання встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2021 рік.

Слухання відбулися за участю директора департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради Олександра Журби, фахівців сектору тарифної політики департаменту інфраструктури, керівників підрозділів КП «Міськводоканал», які відповідають за питання розрахунків тарифів, представників громади та журналістів.

Повідомлення щодо проведення відкритого обговорення було розміщене на офіційному сайті підприємства 5 травня 2020 року. Протягом 14 календарних днів зауважень та пропозицій від зацікавлених осіб не надійшло.

За результатами обговорення, ухвалено рішення про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2021 рік у розмірі:

— на централізоване водопостачання— 13,728 грн. куб. м з ПДВ;

— на централізоване водовідведення — 14,184 грн. куб. м з ПДВ.

Протокол відкритого обговорення направлено на розгляд до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє КП «Міськводоканал».

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/utilities/u-sumah-pidvishhat-tarifi-na-vodu

4 листопада
3 листопада