Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

У Сумах провели родинне спортивне свято «Ми – суперсім’я»

Спортивне свято «Ми – суперсім’я», яке відбулося 5 вересня у парку «Казка», подарувало радість і гарний настрій як маленьким, так і дорослим сумчанам. Організоване воно було за підтримки народного депутата України Ігоря Васильєва.

Упродовж заходу присутніх розважали казкові й кінематографічні герої, виступали юні артисти – учасники дитячих хореографічних колективів, лунала музика, а дітей пригощали ласощами.

І навіть дощ, який того вечора пройшов у Сумах, не став на заваді проведення свята, тим більше, що після дощу над містом засяяла неймовірної краси райдуга.

«Було дуже приємно бачити, з яким задоволенням маленькі сумчани разом з мамами і татами виконували вправи й завдання!

А дорослі не тільки підтримували своїх малят, а й самі демонстрували чудеса вправності й вміння працювати в команді.

Дякую всім, хто попри прохолодну погоду прийшов на наше свято! Сподіваюся, ви отримали море позитиву й задоволення», – поділився своїми враженнями Ігор Васильєв на своїй фейсбук-сторінці.

Для участі у спортивній естафеті зареєструвалося близько 20 сімейних команд. Учасникам довелося виконувати різноманітні завдання, втім, вони були не надто складні, зате динамічні й веселі.

Кожна команда дуже старалася перемогти, але головний приз – мультиварка, – дістався сумчанину Олександру і його донечці Таї.

І, хоча головний приз був один, кожен учасник дійства щось отримав: дітлахи – солодкі подаруночки, а дорослі – задоволення від часу, весело й активно проведеного з родиною.

«Свята вже позаду, починаємо працювати. Усім бажаю вдалого тижня!», – підсумував свій допис народний депутат.

4 листопада
3 листопада