Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Сумах розповсюджують фейкову «Нашу сотню»

Засновник газети «Наша сотня» Євгеній Даниленко повідомив, що не має жодного відношення до фейкової листівки «Наша сотня», виданої  з низкою порушень чинного законодавства і з очевидною метою завдати шкоди репутації кандидатів у мери Сум.  Про це він розповів на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Хочу поінформувати громадськість стосовно видавництва в Сумах фейкової листівки «Наша сотня». Так сьогодні мені показали газету «Наша сотня» №5 (70) від 22 жовтня 2020 року, яку начебто видав Заварило Богдан Володимирович. У зв’язку із цим хочу повідомити наступне:
1. Ніякого відношення до цієї провокації я не маю. Я дійсно є засновником видання «Наша сотня», але у мене під цим номером значиться зовсім інша газета, яка має усі відповідіні до українського законодавства реквізити, а дату взагалі від 30 вересня.

2. Хоча формально фейкова «Наша сотня» підписана як «Інформаційний бюлетень «Наша сотня»» — однак провокатори допустилися ряд помилок, через які їм тепер загрожує кримінальна відповідальність:

— Інформаційний бюлетень не може мати назву зареєстрованого в державних органах юстиції офіційного видання;
— в фейковому «Інформаційному бюлетені «Наша сотня» вказаний номер №5 (70) — тобто передбачається, що таких бюлетенів було видано 70 номерів протягом усього часу і в цьому році 5. А оскільки такі бюлетені є виборчою агітацією, то у виборчій комісії має вже бути усі ці 70 номерів;
— в фейковому «Інформаційному бюлетені «Наша сотня» не вказана типографія, що заборонено законодавством України і при друку газет, і при друку інформаційних бюлетенів.

Таким чином, навіть якщо зловмисники тільки надрукували цей фейковий інформаційний продукт, то вони вже вчинили злочин (причому не тільки ті, хто замовив і оплатив, а й та друкарня, яка це надрукувала).
Прошу правоохоронні органи провести розслідування і покарати правопорушників, які у такий спосіб під час виборчої кампанії прагнули завдати репутаційної шкоди кандидатам на крісло сумського міського голови.

P.S. Для правоохоронців: спочатку газету було виявлено за адресою: м.Суми, вулиця Рибалка, 4.»

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада