25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У Сумах триває суд над заступником прокурора Сергієм Маслюком

У Зарічному суді Сум досліджували письмові докази у справі поновленого на посаді заступника прокурора Сумської області Сергія Маслюка. Чоловіка продовжують судити. Його обвинувачують у використанні підробленого листка непрацездатності.

Йдеться про лікарняний, виданий Сергію Маслюку Сумською центральною районною лікарнею за 3-6 січня 2017 року. Слідство вважає, що в цей час Маслюк не лікувався, а відпочивав у Західній Україні.

“Було отримано інформацію від оператора телекомунікаційних послуг по номеру телефону, який я назвав. Відповідно до цієї інформації, з 1.01 2017 по 9.01. 2017 Маслюк Сергій Володимирович не перебував у місті Суми”, – розповів прокурор Роман Дронов.

“Ці документи підтверджують переміщення лише цього мобільного терміналу з номером, а не Маслюка Сергія Володимировича. Вони не можуть встаноити присутність або відсутність Маслюка в місті Суми”, – відповів на це захисник обвинуваченого Андрій Шестов.

Продовжать слухати справу 22 липня. ЇЇ мали почати слухати кілька місяців тому, але суд повернув прокуратурі обвинувальний акт, потім була апеляція, за рішенням якої, судді прийняли справу у роботу.

Це – друга справа про підроблений лікарняний, яку слухає Сумський Зарічний суд. В історії з першим лікарняним у грудні 2019 року цей самий суд виправдав заступника прокурора області Сергія Маслюка. за його рішенням, сторона обвинувачення не довела злого умислу у діях чоловіка.

Джерело: suspilne.media

4 листопада
3 листопада