Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Сумах у підвалі житлового будинку знайдено тіло чоловіка

Про зникнення свого 36-річного сусіда до поліції повідомила жителька одного з мікрорайонів міста. За словами заявниці, чоловіка немає вдома вже чотири доби.

На місце події виїхали керівники ГУНП області, Управління карного розшуку та слідчого управління ГУНП, спеціалісти кримінологічної лабораторії, керівники та слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції. Під час огляду помешкання зниклого правоохоронці знайшли та вилучили достатню кількість доказів, що можуть свідчити про скоєння вбивства. Окрім цього, полісмени з‘ясували, що у підвалі того ж будинку, де мешкав зниклий чоловік, відчувається характерний запах. Згодом, під шаром піску, було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Особу загиблого встановили – ним виявився зниклий мешканець будинку.

Слідство небезпідставно підозрює, що до смерті зазначеного громадянина причетний його 59-річний батько, який зловживає спиртним. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України та вирішують питання про оголошення підозри у вчиненні злочину.

У поліції розпочате кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 КК України, в рамках якого встановлюються обставини і причини смерті потерпілого. Досудове розслідування триває.

 

4 листопада
3 листопада