Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

У Сумах убили жінку

Подія сталася минулої суботи в одному з приватних помешкань Сум. Повернувшись увечері додому, 22-річний юнак виявив зникнення своєї бабусі. Оглянувши всі приміщення, він знайшов бездиханну стареньку в підвалі з різаними ранами на тілі.

Юнак покликав на допомогу сусіда, а вже той сповістив до поліції на спецлінію «102». На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції Сумського відділу поліції та розпочала невідкладні слідчі дії.

Поліцейські швидко встановили, що між 70-річною пенсіонеркою та її 46-річним сином, який проживав разом із нею, траплялися сварки. Тож під підозру першим потрапив саме він. Оперативники розшукали чоловіка, і у бесіді з правоохоронцями він зізнався, що вбивство матері – його рук справа.

Того дня між ним та матір’ю знову спалахнула сварка на побутовому ґрунті. Жінці дуже не подобалося, що син останнім часом пристрастився до спиртного. Не стримавшись, він схопився за ніж і спричинив неньці кілька ударів у тулуб та шию, від яких вона й померла. Чоловік скинув тіло матері у погріб і пішов із дому геть.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України та затримали зловмисника відповідно ст. 208 КПК України. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

4 листопада
3 листопада