25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

У Сумах відкрили ще одну приймальню нардепа Михайла Ананченка

У Сумах відкрилася ще одна депутатська приймальня народного депутата від партії «Слуга народу» Михайла Ананченка. Вона буде ще більш зручною і доступною для сумчан, адже розташована у центрі міста – на вулиці Соборній, 43. Години роботи: з понеділка по п’ятницю 09:00 – 17:00.

Робота додаткової приймальні свідчить про те, що нардеп Михайло Ананченко готовий бути ближчим і відкритим для жителів міста, працювати на результат для сумської громади.

«У цій приймальні ми приймаємо ваші звернення, а також формуємо потужну, сильну команду партії «Слуга народу». Якщо у вас є бажання та сили змінювати наше місто та нашу область на краще, чекаємо вас тут», – говорить Михайло Ананченко.

Окрім місця прийому громадян, приймальня стане центром консолідації з Сумською обласною радою та Сумською міською радою.

Також тут надають можливість молоді використовувати цей простір для проведення заходів та напрацювання своїх ідей.

«Я дуже радію, що Михайло Олегович у нашому місті відкриває свою приймальню, де молодь зможе використовувати даний офіс у якості молодіжного простору», – зазначає лідер Зе-молодіжки у Сумській області Тетяна Сахнюк.

До депутатської приймальні Михайла Ананченка сумчани можуть звертатися не тільки з приводу вирішення певних проблем, а і з пропозиціями.

4 листопада
3 листопада