15 травня
13 травня
11 травня
7 травня
6 травня
1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня

У Сумах влаштують онлайн-забіг до Говерли

Добігти до найвищої точки України, Говерли, пропонує сумський клуб “ACS Sumy”. Щоправда, віртуально. Учасників запрошують взяти участь у змаганнях дистанційно. Для цього потрібно мати бажання, час для тренування протягом семи днів та мобільний пристрій для фіксування дистанції та зміни висоти.

Сумські спортсмени зібрались на тренування біля стадіону Сумського державного педагогічного університету. Вони готуються до забігу “Hoverla 2K Online Elevation Challenge”. Організаторка забігу, Тетяна Головченко, розповідає, що ідея з’явилась під час карантину.

“Ми вирішили провести онлайн-змагання – семиденний старт з певним набором висоти. Це дві тисячі метрів. Кожен учасник за тренування набирає якийсь набір висоти, бігає сім днів, все плюсує і виходить дві тисячі метрів”, – розповіла організаторка змагань.

Для участі потрібен мобільний телефон або годинник з GPS та спеціальний додаток, розповів організатор Андрій Левченко. “Ви виставляєте бігове тренування, забігаєте в гору певну кількість разів – на сім днів можете по годині часу приділити. Потім ви завантажуєте цей мобільний додаток, робите скріншот екрану і відправляєте нам повідомлення. Ми вирішили не вибирати ні переможців, ні переможених. У нас всі учасники переможці. І кожен учасник отримує медаль фінішера”, – сказав організатор забігу.
Джерело: suspilne.media

4 листопада
3 листопада