19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

У Сумах водії громадського транспорту розміщують оголошення про штраф за проїзд без маски

Відповідно до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 11 серпня 2020 року, як і раніше, забороняється здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах та в електричному транспорті, у кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

Від перевізників вимагається в повному обсязі забезпечити водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками та дезінфікуючими засобами для рук; постійно (не менше двох разів на день) проводити дезінфекцію салонів транспортних засобів; здійснювати контроль за використанням засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, пасажирами під час перевезення, у тому числі виготовлених самостійно.

Окрім цього, перевізники мають терміново розмістити на вході до автобусів (перші та другі двері) оголошення «Вхід без маски – ЗАБОРОНЕНО» та «Знаходження в салоні під час поїздки без захисної маски ЗАБОРОНЕНО. ШТРАФ 17 000 грн.».

4 листопада
3 листопада