Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Сумах затримали чоловіка, який погрожуючи пістолетом, вчинив розбійний напад

Подія сталася на минулих вихідних в одному з масажних салонів обласного центру. Як з‘ясували правоохоронці, зловмисник, погрожуючи адміністраторці пістолетом, вимагав грошей.

Поліцейським жінка розповіла, що того дня близько 20 години до салону зателефонував невідомий та записався на сеанс масажу. Через деякий час адміністраторка почула дзвінок у двері та відчинила, впустивши невідомого. А коли обернулася, щоб їх зачинити, чоловік дістав зброю та почав погрожувати їй, вимагаючи грошей.
Жінка сказала, що грошей у неї немає, на що зловмисник почав стріляти шумовими патронами, а потім ще й пошкодив касовий апарат.
Налякана працівниця салону віддала чоловіку власні 600 гривень. Проте це його не зупинило і він пішов по приміщенню, відриваючи двері кожної кімнати. Там його побачили інші співробітниці та клієнти, й одразу викликали поліцію.
Прибувши на місце події, працівники поліції затримали зловмисника. Ним виявився раніше судимий 34-річний житель Сум.
Правоохоронці вилучили 9 гільз, стартовий пістолет, ніж та інші особисті речі зловмисника.
Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі дії тривають.

4 листопада
3 листопада