Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Сумах затримали юного збувача психотропних «солей»

Учора під час відпрацювання території міста Суми на вулиці Інтернаціоналістів увагу правоохоронців привернув один з перехожих.

Поліцейські зупинили його та провели поверхневу перевірку, під час якої в сумці виявили 8 зіп-пакетів з речовиною схожою на «Альфа-сіль», вагою близько 3 г, трубку для паління та металевий цоколь лампочки з нашаруванням ймовірно наркотичної речовини.

Працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний безробітний сумчанин.
У  ході проведення обшуку за місцем мешкання хлопця поліцейські виявили ще 21 зіп-пакет з подібними речовинами, колбу з лампочки, наповнену речовиною коричневого кольору та два саморобні пристрої для вживання наркотичних засобів з нашаруванням бурого кольору. Де чоловік брав «товар», кому і за скільки реалізовував з’ясовує слідство.

Заборонені речовини поліцейські вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом слідчі Сумського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. На даний час його затримано у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України.

 

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада