16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

У Сумах збільшується кількість людей, які потребують госпіталізації через COVID-19

Відділ охорони здоров’я повідомляє, що за останню добу в Сумах виявлено 16 осіб із позитивним ПЛР-тестом на коронавірусну інфекцію: 15 дорослих та дитина.

Занепокоєння у медиків викликає збільшення кількості осіб, які потребують госпіталізації, – з середнім і тяжким перебігом захворювання. Особливо тяжко переносять коронавірус люди похилого віку та особи з супутніми захворюваннями.

Відділ охорони здоров’я вкотре нагадує, щоб зменшити ризик інфікування, треба дотримуватися протиепідемічних рекомендацій – носити маски в громадських місцях, користуватись антисептиками та дотримуватись соціальної дистанції, гігієни рук в тому числі в транспорті, кінотеатрі, на пляжі тощо. Це єдиний спосіб зупинити стрімке поширення хвороби.

Нагадуємо, що Центральна комісія з ТЕБ та НС поділила регіони на чотири зони в залежності від рівня епідеміологічної небезпеки: зелену, жовту, помаранчеву та червону. Кожному кольору відповідає певний перелік обмежень, які переглядатимуть щотижнево в залежності від епідемічної ситуації.

Джерело: smr.gov.ua

4 листопада
3 листопада