Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У Сумах знову пройде мультиспортивний захід «Не лінуйся! Рухайся!»

Управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації разом з Комунальним закладом Сумської обласної ради «Спорт для всіх» продовжують впроваджувати відкриті мультиспортивні простори в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Не лінуйся! Рухайся!».

Цієї суботи, 15 серпня, на Покровській площі біля пам’ятника Цукру відбудуться відкриті тренування з провідними сертифікованими тренерами Фітнес-центру «B-tonе» Аллою Федоренко, Іриною Левацькою та Мариною Любивою.

Вихованці Сумського палацу дітей та юнацтва зі східних єдиноборств разом з тренером вищої категорії з кіокушинкай карате, володарем 2 дану Олександром Шевченком продемонструють навики володіння спортивного напрямку, а спортсмени Центру вищої спортивної майстерності з тхеквандо разом з Заслуженим тренером України Олександром Хоменком запрошують приєднатися до відкритого тренування та отримати задоволення від майстер-класу.

Гість заходу — директор спортивного клубу «B-tone», майстер спорту з вільної боротьби, призер міжнародних турнірів з CrossFit — Дмитро Стриженок.

4 листопада
3 листопада