12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

У Сумиобленерго пояснили, на яких умовах поновили подачу електрики Міськводоканалу, попри борг

Представники Сумської обласної та міської ради гарантували втрутитися в ситуацію з боргом “Міськводоканалу” перед “Сумиобленерго”. Вони мають розглянути можливість виділення коштів “Міськводоканалу” для погашення заборгованості.

Таку відповідь надало товариство на запит Суспільного.

Щоб уникнути соціальної напруги та, зважаючи на ситуацію з поширенням коронавірусу, “Сумиобленерго” вкотре пішло назустріч комунальному підприємству та представникам влади, йдеться у листі.

“Сподіваємося, проблему буде вирішено, адже безоплатно надавати послуги енергетична компанія не має права. Стабільний розподіл електроенергії залежить від вчасної оплати за надані послуги, що гарантовано правилами роздрібного ринку електричної енергії”, – зазначається у відповіді.

Також додається, що вчасний розрахунок споживачів з “Міськводоканалом” і погашення боргів за водопостачання та водовідведення також допоможе уникнути проблеми розрахунку між підприємствами. Зокрема, згідно з наданою інформацією “Міськводоканалу” серед найбільших боржників перед ними є АТ “Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання”, погашення заборгованості якого допомогло б водопостачальній компанії розрахуватися з АТ “Сумиобленерго”.

Джерело: suspilne.media

4 листопада
3 листопада