Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

У Тростянці відкрили відремонтоване неврологічне відділення

Модернізоване відділення відкрили урочисто, але з обмеженою кількістю гостей, з дотриманням карантинних вимог.

На захід прибула Вікторія Мілютіна – директорка Північного департаменту НСЗУ. Оглянувши нове відділення, вона, передусім, відзначила якісний ремонт з безбар’єрним доступом, що вкрай важливо для пацієнтів неврології, наявність оснащених за усіма правилами санітарно-гігієнічних кімнат для осіб з інвалідністю, багатофункціональні медичні ліжка в палатах, нове медобладнання.

Потрібно зазначити, що якісний ремонт відділення виконано в короткий, п’ятимісячний термін. Загальна вартість робіт – 1,7 мільйона гривень, це кошти бюджету Тростянецької громади. У відділені виконано капітальний ремонт систем водопостачання, каналізації, опалення, замінено вікна, придбано якісні медичні меблі та новітнє медичне обладнання. У кожній палаті – багатофункціональні медичні ліжка, санвунзлі холодильники, телевізори, підключено інтернет. Головне, що все це для пацієнтів безкоштовно! Відділення розраховане на 27 пацієнтів. Створені також сучасні комфортні умови для медичних працівників відділення.

Не приховувала свого задоволення та радості Тамара Василівна Матвієнко, яка понад 35 років працює лікарем-невропатологом, очолює неврологічне відділення. Вона зазначила, що в таких чудових умовах підсилюється натхнення до праці.

Джерело: trostyanets.info

4 листопада
3 листопада