Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

У турнірі з хокею на траві “Сумські зірочки-2020” визначили переможців

У Сумах завершився турнір з хокею на траві Сумські зірочки-2020. У ньому взяли участь гравці з Сум та Шостки. Це – п’ять дівочих та дві юнацькі команди. Чемпіонами стали команди “Барса” та “Україночка”.

Змагання тривали протягом трьох днів на полі стадіону у сумському дитячому парку “Казка”.

Дівочу частину закривали сумські команди, які претендували на “золото”: “Сумчаночка” та “Україночка”. Рахунок у матчі відкрили “Україночки”: на першій хвилині гри відзначилась Анастасія Тагієва. На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь “Україночки”. Другий м’яч у ворота “Сумчаночки” забила Софія Басанець.

https://kumer.pixieset.com/

Автор фото – Sergii Kumer

Після перерви Софія Роєнко та Уляна Тімохіна довели рахунок до 4:0 на користь “Україночки” і принесли їй “золото”, “Сумчаночка” отримала “срібло”.

Закривали змагання хлопці з шосткинської КДЮСШ “Барса” та сумські “Козачата”. Сумчани відкрили рахунок у матчі: на п’ятій хвилині гол забив Ярослав Лазоренко. Він виявився першим і останнім голом “Казачат” у цій грі.

https://kumer.pixieset.com/

Автор фото – Sergii Kumer

Натомість, “Барса” у першому таймі забила чотири: дублем відзначилися Назар Подоляко та Дмитро Турочка. Після відпочинку останній довів кількість забитих м’ячів до шести, Подоляка – до трьох, і ще чотири забив Богдан Поповченко: у підсумку 13:1 – на користь “Барси”. У результаті, вони чемпіонами. “Козачата” отримали “срібло”.

Після завершення матчу оргкомітет турніру відзначив найкращих гравців у складі кожної команди та у різних номінаціях. Крім того, медалі учасників турнірну отримали команди, які посіли п’яте та четверте місця: сумські “Адреналін” та “ОДЮСШ”. “Бронзу” дівочого турніру отримала команда “Торнадо”.

https://kumer.pixieset.com/

“Діти дуже чекали цього турніру: давно змагання не проводилися. Вони прямо “горіли”, хотіли вигравати, хотіли грати. Мені здається, вони були більш наполегливими. Намагалися забивати і не пропустити”, – каже тренерка команди “Україночка” Олена Свістюр.

https://kumer.pixieset.com/

Своїми враженнями поділився тренер команди “Барси” Ігор Яковенко: “Ми, посидівши вдома три місці без тренувань, місяць тому почали тренуватися, ми хотіли поїхати. Хлопці показали хороший рівень підготовки. Вони виконали всі завдання, які ми ставили. Щось не виходило, але ми, як тренери, задоволені результатом”, – говорить він.

Джерело: suspilne.media

4 листопада
3 листопада