Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

У “Європейській солідарності” фальсифікують інформацію про перемогу на виборах

Центральна виборча комісія оприлюднила першу п‘ятірку загальної кількості мандатів від партій по країні: на першому місці опинилася “Слуга народу” (4220), а на 5-му – “Європейська солідарність” (2333). Попри красномовні цифри експрезидент Петро Порошенко відмовляється визнавати поразку своєї політсили і навіть більше – заявляє про перемогу “ЄС”.

“ЦВК оприлюднила першу п‘ятірку загальної кількості мандатів від партій по країні!

Але навіть попри це сьогодні у Львові під стінами суду НЕСУСВІТНІЙ БРЕХУН, ЖАДІБНИЙ БАРИГА, КОРУПЦІОНЕР ТА КРАДІЙ порошенко💩 знову заявляв про своє “лідерство” та про “перемогу” його партії на місцевих виборах!

Порошенко, ВІД БРЕХНІ НІС РОСТЕ!” – написав на своїй сторінці у Фейсбуці Олександр Васильченко.

Подібна ситуація спостерігається і в Сумах, де соратники Порошенка не готові змиритися із програшем та оцінкою, яку їм поставили сумські виборці. Так, у команді кандидата в мери від ЄС Вадима Акпєрова підбурюють підприємців виходити на мітинги проти  обмежень “червоної зони”, лише б влаштувати вигідні їм протести проти влади. При цьому порохоботи свідомо наражають сумчан на небезпеку заразитися коронавірусом на масових акціях.

Крім того, у штабі Вадима Акпєрова вдалися до відвертих маніпуляцій: незаконно використовують у своїй політичній агітації фото новообраного президента США Джо Байдена, активно поширюючи фейки у соцмережах.

4 листопада
3 листопада