Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Утік, бо наробив шкоди: На Сумщині розшукали зниклого хлопчика

Майже добу велися пошуки 12-річного Олександра Юріна з Шостки, який eчора вдень пішов із дому і назад не повернувся. Знайшли підлітка завдяки небайдужим громадянам, які впізнали його у вагоні електоропотягу та сповістили поліцію.

Отримавши повідомлення про зникнення неповнолітнього, особовий склад Шосткинського відділу поліції був піднятий «по тривозі». Правоохоронці негайно приступили до пошуків підлітка: обходили двори, опитували товаришів та знайомих хлопця, розіслали орієнтування у всі відділи й відділення поліції області, розмістили відповідне повідомлення з детальним описом його зовнішності у соцмережах та ЗМІ. Пошуки тривали понад 19 годин і не припинялися ані на хвилину.

За цей час поліцейські перевірили безліч інформації про його можливе місцезнаходження, опитали десятки ймовірних свідків. Лише ввечері стало відомо, що хлопця помітили у Конотопі.

Тетяна Киричок, роз’їзна касирка Південно-західної залізниці, помітила розшукуваного підлітка у вагоні електропотягу сполученням «Конотоп – Зернове». Вона негайно сповістила поліцію. На щастя, з неповнолітнім усе добре.

Хлопець розповів правоохоронцям, що ночував у електропотязі, а втік із дому, бо наробив шкоди і боявся покарання.

Наразі поліцейські проводять з втікачем та його бабусею, яка його виховує, профілактичну бесіду, пояснюючи, якими наслідками могла закінчитися така подорож.

4 листопада
3 листопада