16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

В Академії спорту, яку на Київщині побудувала “АМК “РЕМ-БУД”, відбулося перше спортивне змагання

Один із найбільших спорткомплексів на Київщині вже з першого дня відкриття приймає спортсменів та гостей.

Після офіційного відкриття Академії спорту у Бучі не пройшло і місяця. А спорткомплекс, де “АМК “РЕМ-БУД” створила належні умови для занять спортом та проведення змістовного дозвілля, вже активно приймає своїх численних відвідувачів та гостей.
Так, днями в Академії спорту, яка входить до Програми Президента “25 спортивних магнітів” та “Велике будівництво”, пройшов товариський баскетбольний матч, який зібрав повен зал уболівальників. Спортсмени високо оцінили якість зробленого покриття у спортзалі, а гості – комфорт у глядацькому секторі.

Нагадаємо, що під час зведення Академії спорту “АМК “РЕМ-БУД” працювала не покладаючи рук, застосовувала найсучасніші матеріали та слідувала усім будівельним стандартам. Якісну роботу компанії відзначили на державному рівні. Так, керівник “АМК РЕМ-БУД” Андрій Куковенко отримав подяку від Мінрегіону за якісне будівництво спорткомплексу.

Як повідомляли раніше, Академія спорту розрахована на 570 відвідувачів на день. Вона складається з двоповерхової будівлі, двох полів для міні-футболу зі штучним покриттям, баскетбольного майданчика із поліуретановим покриттям, багатофункціонального майданчика і майданчика для занять зі стрит-файту.

4 листопада
3 листопада