Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

В автогаражному кооперативі на Конотопищі сталася пожежа

9 червня о 06:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території  автогаражного кооперативу на вул. Вирівській у м. Конотоп. Телефонував випадковий перехожий, який побачив дим, що виходив з-під покрівлі гаражів. На гасіння направили черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вже через 6 хв вогнеборці прибули на місце виклику і встановили, що загорілася покрівля розташованих під одним дахом 2 цегляних гаражів. Ускладнювала ситуацію щільна забудова – по обидва боки від осередку горіння впритул знаходились інші гаражі.

За допомогою спецінструменту та обладнання вдалося потрапити в середину споруд. О 07:15 рятувальники локалізували загоряння, запобігли поширенню полум’я на сусідні гаража та відвернули небезпеку вибуху 2 балонів – газового та кіслородного і перекидання вогню на автомобіль «Subaru», які знаходилися у споруді, де виникло загоряння. О 07:36 пожежу ліквідували.

Вогнем пошкоджено покрівлю 2 гаражів на площі 1 та 2 кв. м.

Всього на гасіння було залучено 10 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Припустима причина загоряння — коротке замикання електромережі. За попередніми даними у одному із гаражів залишився увімкненим електроприлад. Для попередження таких випадків не забувайте про дотримання елементарних вимог пожежної безпеки!

Управління ДСНС України у Сумській області

4 листопада
3 листопада