Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

В НАЗК спростували дані про причетність нардепа Ананченка до схем незаконного виїзду чоловіків за кордон

Вранці в четвер, 9 лютого, деякі Тelegram-канали вибухнули новиною про те, що нібито народний депутат Михайло Ананченко організував незаконну схему вивезення чоловіків за кордон, із посиланням на заступника голови НАЗК Артема Ситника.

Зазначалося, що завдяки цій схемі “за кордон було перенаправлено десятки українських чоловіків платоспроможного статусу та під виглядом гуманітарного вантажу, за його (Ананченко) сприяння було ввезено автомобілі, генератори, старлінки тощо, які потім продавалися через мережу магазинів”.

Журналісти “Апострофу” звернулись до прес-служби Національного агентства з питань запобігання корупції з питаннями про те: чи відповідають слова заступника Голови НАЗК, наведені в матеріалах ТГ-каналів дійсності й чи справді існує така схема від депутата Ананченка? Чи складався протокол НАЗК на Михайла Ананченка? Чи були передані будь-які матеріали по цьому питання в правоохоронні органи?

У прес-службі НАЗК відповіли наступним чином: “Пан Ситник нічого подібного не говорив і про Михайла Ананченка не згадував. А те, що розганяється у Telegram-каналах, – не відповідає дійсності”.

4 листопада
3 листопада