Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

В обласному центрі за три дні викрили 6 фактів незаконного обігу наркотиків

Минулої п’ятниці під час проведення поверхневої перевірки у чотирьох мешканців обласного центру 23-х, 31-го, 33-х та 34-х років поліцейські виявили наркотичні засоби. Серед вилученого — 9 г марихуани, пакуночок із речовиною, зовні схожою на психотропну «Альфа-сіль», шприци та інші предмети з нашаруванням залишків наркотиків.

Того ж дня у Недригайлові у ході санкціонованого обшуку за місцем проживання 37-річного місцевого жителя, працівники поліції виявили та вилучили 20 г марихуани.

Днем пізніше в місті Суми по вулиці Заливній під час проведення поверхневої перевірки у 50-річного місцевого жителя, правоохоронці виявили зіп-пакет із порошкоподібною речовиною, зовні схожою на «Амфетамін».

Ще два факти незаконного обігу наркотиків на території міста Суми поліцейські задокументували учора. Під час проведення поверхневого огляду у 23-річного та 45-річного чоловіків правоохоронці виявили і вилучили пакуночки з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

Усе вилучене направлено на експертне дослідження. Слідчі кваліфікували дії зловмисників за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 3-х років, або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/u-sumah-za-tri-dni-vikrili-6-faktiv-nezakonnogo-obigu-narkotikiv

4 листопада
3 листопада