25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

В обслуговуванні «АМК РЕМ-БУД» – 5 тис кілометрів доріг місцевого та обласного значення

Технічний директор Сумської дільниці «АМК РЕМ-БУД» Андрій Ольшанський – про зимове обслуговування автошляхів у Сумській області.

За підсумками минулого року компанія «АМК РЕМ-БУД» стала одним із активних учасників реалізації Програми Президента «Велике  будівництво». Лідируючі позиції у дорожньо-будівельній сфері Сумської області мотивували команду розширювати спектр діяльності та зокрема, взятися за експлуатаційне утримання автошляхів.

За словами технічного директора Сумської дільниці «АМК РЕМ-БУД» Андрія Ольшанського, підприємство підійшло до цього питання з усією відповідальністю та добре підготувалося, щоб забезпечити високий рівень виконання поставлених завдань.

«Щоб якісно та оперативно працювати, компанія створила на території області розгалужену мережу дільниць – 18. Усі вони укомплектовані сучасною спецтехнікою та постійно перебувають у режимі готовності для ліквідації ускладнень погодних умов чи реагування на інші проблемні ситуації», – розповів він.

Загалом команда «АМК РЕМ-БУД» дбає про стан 921 дороги в Сумській області. Для реалізації заходів, спрямованих на забезпечення проїзду, у тому числі ліквідацію ожеледиці на ввірених дорогах, підприємство має близько 60 одиниць сучасної дорожньої техніки.

«Наші працівники постійно слідкують за ситуацією на дорогах та докладають зусиль, щоб зимова негода не створила ускладнення у русі, а проїзд був комфортним та безпечним», – наголосив Андрій Ольшанський.

Додамо, що за минулу добу техніка «АМК РЕМ-БУД» звільнила від снігу та перемет понад 1760 км автошляхів, протиожеледними матеріалами обробили 752 км дорожнього покриття. На ліквідацію слизькості та попередження ожеледиці використали 241 тонну піщано-соляної суміші.

4 листопада
3 листопада