25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

В Охтирці медичні заклади ІІ хвилі майже заповнені хворими на коронавірус

Тимчасово виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації Наталія Окрайченкозвернувся до мешканців району з наполегливим проханням щодо дотримання вимог карантинних обмежень та самоізоляції, у зв’язку  поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2

«Вкотре закликаю усіх суворо дотримуватися вимог карантинних обмежень та самоізоляції. Особливо це стосується осіб, що прибули з інших країн чи регіонів. Тільки особиста свідомість кожного громадянина допоможе усім нам швидко перебороти цей недуг»,- закликала Наталія Василівна.

Шановні мешканці району!

На превеликий жаль епідеміологічна ситуація на території Охтирського району погіршується у зв’язку зі значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Розгорнуті медичні заклади ІІ хвилі майже заповнені. Останнім часом в Охтирському районі щодня збільшується кількість осіб у яких виявлено COVID-19. На території Охтирського району зафіксовано три летальних випадка.  Ця хвороба не обирає та не щадить нікого. Вкотре закликаю усіх суворо дотримуватися вимог карантинних обмежень та самоізоляції. Користуйтесь засобами індивідуального захисту, не виходьте без потреби із дому, менше відвідуйте місця масового скупчення людей, дотримуйтесь правил гігієни та будьте здорові. Тільки особиста свідомість кожного громадянина допоможе усім нам швидко перебороти цей недуг.

4 листопада
3 листопада