Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

В Сумах зробили футбольне поле міжнародного класу за стандартом FIFA

У Сумах вийшла на фінішну пряму в цьому році реконструкція стадіону «Авангард». Команда футбольного клубу «Суми» вже перевірила на міцність новеньке футбольне поле і поставила йому найвищу оцінку.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці розповів президент ФК «Суми» і глава LS Group Геннадій Дем’яненко.

«З командою SUMY протестували новеньке поле стадіону «Авангард» (Франція, стандарт FIFA). Передбачаючи питання, відразу скажу, що захід провели без мера Сум Олександра Лисенка, щоб його в черговий раз не звинуватили у виборчому піарі та інших гріхах. Резюме – відмінно! Після покидання містом Суми червоної зони почнемо грати на стадіоні офіційні матчі. P.S.: Не забив. Воротарі категорично відмовилися піддаватися», – зазначив він.

Штучний газон стадіону виробництва Франції відповідає стандартам ФІФА та підлягає сертифікації для Другої ліги ПФЛ України або резервним для Першої.

Нагадаємо, що в рамках першого етапу реконструкції стадіону «Авангард» улаштовано футбольне поле із штучним покриттям,  легкоатлетичні доріжки та сектори, монтуються трибуни на 500 місць з лавами для запасних гравців. До наступного етапу реконструкції стадіону заплановано встановлення освітлення (чотири мачти), вхідний портал, трибуни на 1000 місць, два футбольних поля розміром 40*20 та 60*40, модульна роздягальня.

4 листопада
3 листопада