Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Вадим Лисий: «Питання захисту землі на сьогодні – номер один для України та Сумщини, зокрема»

1 червня в обласному центрі пройшла звітна конференція Асоціації фермерів та землевласників Сумщини за участю представників Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Одне з головних на сьогодні питань, яке обговорили присутні, – це захист української землі. На думку фермерів, ринок землі у тому вигляді, в якому його ухвалила Верховна Рада, призведе до знищення фермерства та села, в цілому.

Голова Сумської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Вадим Лисий зауважив, що проведення конференції саме 1 червня – досить символічно. Адже саме у цей день команда партійців подала документи до Центральної виборчої комісії для старту референдуму проти розпродажу землі.

«На запрошення Асоціації фермерів та приватних землевласників Сумської області взяв участь у звітній конференції.

Фермери Сумщини одностайні в позиції із командою «Батьківщини» щодо недопущення розпродажу землі іноземцям та необхідності проведення референдуму. Адже всі розуміють, що відкриття ринку землі у тому вигляді, в якому його ухвалили, призведе до знищення фермерства в Україні та загалом села. Тому наша команда разом з фермерами, аграріями та землевласниками Сумщини буде до останнього боротися за право українців залишатися законними власниками своєї землі», – запевнив Вадим Лисий.

4 листопада
3 листопада