Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Вадима Лисого нагородили почесною відзнакою за розвиток автоспорту на Сумщині

З нагоди 366-річчя міста почесними відзнаками Сумської міської ради були нагороджені видатні сумчани.

За розвиток автомобільного спорту в обласному центрі, вагомий особистий внесок у розвиток спорту почесною відзнакою Сумської міської ради нагородили президента Федерації автоспорту Сумщини Вадима Лисого.

«Надзвичайно приємно у День народження рідного міста Суми отримувати такі нагороди. Це відзнака всієї команди Федерації автоспорту Сумщини за ту багаторічну роботу з розвитку, розбудови автоспорту, роботи над безпекою на дорогах нашого міста», – зазначив автоспортсмен Вадим Лисий.

Довідково

Вадим Лисий – Чемпіон України з автоспорту, майстер спорту. У професійному автоспорті з 2004 року.

У цьому ж році створив та очолив Федерацію автоспорту Сумщини. Відтоді на території міста та області провів численні змагання, автомобільні перегони.

Вадим Лисий неодноразово представляв Україну на змаганнях Європи. Зокрема, цьогоріч на автоперегонах Premium Rally у Болгарії показав високий результат та посів 4 місце серед 54 екіпажів.

Федерація автоспорту Сумщини – серед активних організаторів благодійних акцій та соціальних проектів. Щороку автоспортсмени проводять відому у Сумах акцію «Автомобілісти – дітям» – допомагають дитячим будинкам  та їх вихованцям. Крім того, проводять спільні соціальні проекти з поліцією щодо підвищення безпеки на дорогах області.

Під егідою Вадима Лисого було відкрито Дитячо-юнацьку спортивну школу з технічних видів спорту.

З 2013 року Вадим Лисий очолює Всеукраїнський комітет «Автоперегони на прискорення» Автомобільної Федерації України.

Наразі Вадим Лисий акцентує увагу на тренерській діяльності. З-під його крила виросли автоспортсмени, які представляють місто та область на різноманітних змаганнях всіх рівнів.

4 листопада
3 листопада