Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Відновлено візитівку Ромен

Місцеві жителі пам’ятають, що колись на в’їзді до центральної частини міста Ромни було встановлено конструкцію з плакатом, який повідомляв про рік заснування міста. Навколо цього плакату був квітник. Це місце по праву вважалося візитівкою Ромен. Та останнім часом воно почало занепадати, заростати бур’янами і вже мало дуже убогий вигляд.

Небайдужа молодь звернулася до Роменського лісгоспу з проханням про допомогу у відновленні цієї інформаційно-квіткової візитівки.

Головний лісничий Роменського лісгоспу Сергій Івашкін особисто створив розкішний дизайн-проект. «При створенні проекту були враховані всі нюанси: розташування, кліматичні умови, висота рослин, періоди цвітіння і звичайно ж кольорова гамма. Запроектували висадити клени з формованою кроною, туї західні «Смарагд», кущики самшиту вічнозеленого, ялину блакитну, форзицію, барбарис Тунберга, рододендрон гібридний «Калсан» та ґрунтопокривні троянди. Всі ці рослини були придбані у розсаднику декоративних порід лісгоспу, адже все це ми вирощуємо», — прокоментував свою ідею Сергій Івашкін.

Лісівники разом з ініціативною молоддю спільними зусиллями втілити проект у життя.

Нехай росте на радість людям, — говорять лісівники, сподіваючись, що така чудова композиція, може слугувати не лише візитівкою міста, а й стати своєрідною рекламою культур, що реалізуються Роменським лісгоспом.

4 листопада
3 листопада