Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Відновлено візитівку Ромен

Місцеві жителі пам’ятають, що колись на в’їзді до центральної частини міста Ромни було встановлено конструкцію з плакатом, який повідомляв про рік заснування міста. Навколо цього плакату був квітник. Це місце по праву вважалося візитівкою Ромен. Та останнім часом воно почало занепадати, заростати бур’янами і вже мало дуже убогий вигляд.

Небайдужа молодь звернулася до Роменського лісгоспу з проханням про допомогу у відновленні цієї інформаційно-квіткової візитівки.

Головний лісничий Роменського лісгоспу Сергій Івашкін особисто створив розкішний дизайн-проект. «При створенні проекту були враховані всі нюанси: розташування, кліматичні умови, висота рослин, періоди цвітіння і звичайно ж кольорова гамма. Запроектували висадити клени з формованою кроною, туї західні «Смарагд», кущики самшиту вічнозеленого, ялину блакитну, форзицію, барбарис Тунберга, рододендрон гібридний «Калсан» та ґрунтопокривні троянди. Всі ці рослини були придбані у розсаднику декоративних порід лісгоспу, адже все це ми вирощуємо», — прокоментував свою ідею Сергій Івашкін.

Лісівники разом з ініціативною молоддю спільними зусиллями втілити проект у життя.

Нехай росте на радість людям, — говорять лісівники, сподіваючись, що така чудова композиція, може слугувати не лише візитівкою міста, а й стати своєрідною рекламою культур, що реалізуються Роменським лісгоспом.

4 листопада
3 листопада