Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Відпочинок у лісі на Сумщині переріс у бійку з грабежем

До Глухівського відділу поліції з заявою про грабіж звернувся молодий житель районного центру.

Як розповів правоохоронцям 33-річний чоловік, він разом із двома своїми приятелями відпочивав у лісопосадці в межах міста. Весь відпочинок полягав у тому, що чоловіки пили алкогольні напої та вели розмови на різні теми. А як відомо, де п’ють там і б’ють. Тож дуже скоро, між двома чоловіками з компанії виникла словесна сварка з взаємними образами та обвинуваченнями, яка переросла у бійку. Під час бійки, у 41-річного чоловіка з кишені випав дорогий мобільний телефон. Той не помітив його втрату, проте це помітив його кривдник, і, скориставшись моментом, швидко підняв його з землі та поклав до своєї кишені.

Згодом троє пияків розійшлися по своїх домівках. І лиш потім, один із них виявив втрату «мобілки» та повідомив про свої підозри до поліції. Поліцейські швидко розшукали грабіжника та вилучили у нього чужий гаджет.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Джерело http://debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада