Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Віталій Калініченко допоміг з ремонтом доріг в Лебединській ОТГ

Депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко миттєво відреагував на звернення старости села Калюжне Лебединської громади Михайла Білковського і допоміг з ремонтом місцевих доріг, що перебувають у незадовільному стані. Він виділив три великі самоскиди із щебнем, яким оперативно засипали найпроблемніші ділянки.

«Дороги в селі Калюжне відповідали назві села – дійсно були в жахливому стані і потребували хоча б ямкового ремонту.

Маючи можливість, я забезпечив три самоскида (30 кубів) зі щебенем, які прямо на місці в той же день (вчора і позавчора) позасипали найпроблемніші ділянки.

Звичайно, хотілося б більше зробити і як депутат буду намагатися додатково залучити державні кошти для ремонту доріг, однак всі ми розуміємо, що поки йде війна, навряд чи можна розраховувати на якісь серйозні дотації. Тому роблю за власний кошт по мірі можливостей.

Чекаємо Миру та Перемоги, щоб повноцінно почати відроджувати нашу Батьківщину!» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомляють у Калюжненському старостаті, з проблемою ремонту комунальних доріг керівництво села неодноразово зверталося до депутатів району, але позитивний відгук отримали лише від депутата Сумської обласної ради Віталія Калініченка.  Місцеві жителі настільки зраділи допомозі народного обранця, що також вирішили долучитися до наведення ладу. По вулиці Центральна люди самі розгорнули кучі і впорядкували дорогу, а по провулку, що веде до вулиці Руденка, розгорнути кучі щебеню трактором допоміг місцевий фермер Костянтин Литвиненко.

«При розмові з Віталієм Миколайовичем відчувається турбота про людей, його знання про проблеми села, прагнення зробити життя в ньому кращим.

Висловлюємо щиру подяку за надану допомогу! Ця підтримка – свідчення  Вашого небайдужого ставлення до проблем села і розуміння непересічної важливості села», – зазначають у Калюжненському старостаті.

4 листопада
3 листопада