Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Віталій Калініченко: «Із задоволенням надалі будемо співпрацювати із компанією «АМК РЕМ-БУД» по ремонту доріг в Миропільській громаді»

За дуже короткий термін дорога між селами Мала Рибиця та Великий Прикіл у Миропільській територіальні громаді змінилася до невпізнання. Бригади ТОВ «АМК РЕМ-БУД» зробили тут понад 4 кілометри нового та якісного асфальтобетонного покриття.

На ремонт шляху місцеві жителі чекали роками і навіть не вірили, що дочекаються. Та завдяки ініціативі депутата Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Віталія Калініченка, який зумів домовитися із підрядником та задіяти можливості обласної програми, все ж вдалося реалізувати мрію селян. Тепер сюди без проблем може проїхати і швидка допомога, адже проживають у селах переважно люди похилого віку, і пожежна машина на випадок надзвичайних ситуацій, та найголовніше – можна запускати рейсовий автобус, що з’єднуватиме населені пункти.

Роботи провели на умовах співфінансування: 50% коштів сплатило ДП «Дороги Сумщини» і 50% соціально відповідальний бізнес – агрофірма «Псьол».

За словами Віталія Калініченка, з проханням відремонтувати цю дорогу люди звернулися до нього ще перед місцевими виборами.

«Цією дорогою їздить шкільний автобус, возить діток, а вона була в такому жахливому стані, що навіть ходити було важко. Тепер її все ж ремонтуємо завдяки програмі Сумської обласної державної адміністрації зі співфінансування та вкладанню коштів агрофірми «Псьол».

Я вважаю, що ремонтувати треба всі дороги! Усі дороги, усі сполучення між селами треба робити нормальними», – коментує Віталій Калініченко.

Депутат говорить, що округ, за яким він закріплений, – великий, до нього надходить багато звернень саме щодо ремонту доріг, тому налаштований і надалі запрошувати компанію «АМК РЕМ-БУД» для оновлення дорожньої інфраструктури громади.

«ТОВ «АМК РЕМ-БУД» відгукнулося дуже своєчасно та швидко. Уже на другий день приїхала техніка і стартували роботи! Я сподіваюся на подальшу співпрацю з цією компанією», – зазначив Віталій Калініченко.

4 листопада
3 листопада