Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Віталій Калініченко надав допомогу військовослужбовцям Лебединщини

Депутат Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Віталій Калініченко продовжує допомагати нашим захисникам, адже переконаний, що кожен має робити свій внесок у наближення перемоги України. Цього разу народний обранець підтримав родини військових із Лебединщини.

«Учора у Лебединській міській бібліотеці відбулася зустріч з родинами військових та безпосередньо з військовими, які захищають нашу державу.

Ініціаторами проведення зустрічі виступили активістки громадської організації жіночий клуб «Горлиця» та «Горлиця 2», з якими я маю давні дружні стосунки, допомогаючи цим жінкам в їхніх добрих починаннях.

Поспілкувалися з родинами захисників, заслухали усі хвилюючі запитання та надали роз’яснення, зокрема, щодо соціальної та медичної підтримки та ін. Частину питань вдалося вирішити на місці, решту звернень взято під контроль керівництва громади для подальшого їх вирішення.

За моїм дорученням мій помічник Микола Васильович Приходько передав родинам військовослужбовців продуктові набори, а трьом пораненим (Слепченко Ігорю,  Калініченку Олександру та матері Миколи Коренькова  – Катерині Іванівні) – грошову допомогу.

Звичайно, проблем зараз у бізнесі дуже багато, але поряд із тим, намагаюся знайти можливість підтримати такі важливі ініціативи, які наближають нашу ПЕРЕМОГУ!» – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше депутат Сумської обласної ради передав військовим одразу два пікапи підвищеної прохідності, дві антидронові рушниці для відбивання ворожих атак безпілотників у небі, також допомагав у лікуванні поранених бійців. Не забуває Віталій Калініченко і про соціальний захист родин загиблих захисників, особливо – дітей, які через війну втратили батьків і потребують ще більшого піклування.

4 листопада
3 листопада