25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Віталій Калініченко передав для ЗСУ чергове авто підвищеної прохідності

Днями депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко передав нашим захисникам автомобіль підвищеної прохідності, який допоможе їм в службі на захисті рубежів Сумщини. Пікап Mitsubishi після проведеного апгрейду повністю відповідає запитам і побажанням військових, а значить, дозволить бійцям бути більш мобільними і оперативно виконувати щоденні завдання. Народний обранець вже неодноразово говорив,  що завдання кожного – допомагати фронту і наближати перемогу України, і продовжує активно підтримувати  Збройні Сили, зокрема, забезпечуючи вкрай необхідним транспортом.

«Цього тижня передав нашим захисникам, які боронять кордон у нашій рідній Сумщині, чергове авто – повнопривідний пікап підвищеної прохідності Mitsubishi L 200. Це вже четверте авто, спрямоване мною Збройним Силам України.

Перед безпосередньою передачею, провели технічний огляд автомобіля, покращивши його надійність та їздові характеристики.

Дякую Архієпископу Сумському і Охтирському Мефодію за освячення автомобіля та добрі слова на нашу адресу – нехай його молитва оберігає наших воїнів.

Це далеко не перша моя допомога нашим військовим. До цього мною були передані і дрони, і антидоронові рушниці, і спорядження та амуніція. Також багато допомоги надали будівельними матеріалами і технікою для спорудження окопів та бліндажів.

Звичайно, зупинятися не збираємося і будемо по мірі можливостей допомагати нашим захисникам до повної Перемоги та Миру у нашій країні!» – розповів Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, у грудні 2022 року депутат, виконуючи обіцянки перед бійцями, передав для ЗСУ одразу два пікапи підвищеної прохідності. Автомобілі, призначені для військових, народний обранець придбав за власні кошти, ретельно відібравши у Європі за необхідними параметрами.

А у листопаді минулого року Віталій Калініченко передав військовим Сумщини дві антидронові рушниці для боротьби з ворожими безпілотниками, що атакують мирних жителів і цивільну інфраструктуру.

4 листопада
3 листопада