Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Віталій Калініченко передав для ЗСУ одразу два пікапи підвищеної прохідності

Депутат Сумської обласної ради від партії “Слуга народу”  Віталій Калініченко продовжує підтримувати захисників, щоб разом наближати перемогу України: виконуючи обіцяне, він передав бійцям ЗСУ одразу два пікапи підвищеної прохідності. Автомобілі, призначені для військових, народний обранець придбав за власні кошти, ретельно відібраши у Європі за необхідними параметрами.

“Учора, як і обіцяв у своєму звіті – передав два пікапи підвищеної прохідності на потреби Збройних Сил України. Приємно, що автомобілі біля Свято-Воскресенського храму у м.Суми освятив архієпископ Сумський і Охтирський Православної Церкви України Мефодій. Хай Бог оберігає наших воїнів і дарує нашому народові Перемогу!
Окремо хочу зазначити, що дані авто мною були придбані за власні кошти у розмірі трохи більше 800 тисяч гривень. Брав уживані у Західній Європі – довго шукали і знайшли те, що потрібно військовим зараз якнайбільше.
Оскільки автомобілі були уживані, то відправив їх на СТО, де вони не тільки пройшли повне технічне обслуговування, але й змінили колір, що позитивно вплине на їх маскувальні властивості. Лише після повного техогляду, який тривав майже два тижні, пікапи було передано нашим захисникам і вже найближчим часом вони опиняться на передовій. Тепер і військові, які будуть керувати авто, та і я – будемо упевнені, що автомобілі не підведуть у важку хвилину і виконають свій обов’язок до кінця!
А ми і далі будемо допомагати кувати і наближати нашу Перемогу та Мир!” – написав Віталій Калініченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо,  у День святого Миколая Віталій Калініченко привітав дітей полеглих українських захисників, які сьогодні особливо потребують підтримки та турботи, та передав їм солодкі подарунки.

4 листопада
3 листопада